comScore

Real Madrid Real Madrid

Real Madrid intikam aldı

02 Nisan 2014, Çarşamba 23:49

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Dortmund'u konuk eden Real Madrid, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk ayak maçında Real Madrid, evinde Borussia Dortmund'u ağırladı. Santiago Bernabeu'daki mücadelede Real Madrid rakibini 3-0'lık net bir skorla yenmeyi başardı.

Madrid temsilcisinin gollerini 4. dakikada Gareth Bale, 27'de Isco ve 57. dakikada Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo kaydetti.
Bir önceki Şampiyonlar Ligi'nde yarı final etabında Borussia Dortmund'a elenerek tunuvada saf dışı kalan Los Galacticos, ertesi sene rövanşını almış oldu.

Milli futbolcumuz Nuri Şahin, Borussia Dortmund formasıyla 90 dakika sahada kaldı. Jürgen Klopp'un ekibinde golcü oyuncu Robert Lewandowski'nin cezası sebebiyle olmayışı pahalıya mal oldu. Almanya temsilcisi sakatlarının yokluğunu güçlü Real Madrid karşısında hissetti.

RONALDO DURDURULAMIYOR

Devler Ligi gol kralı Cristiano Ronaldo bu maçta da fileleri boş geçmedi. Portekizli yıldız 56. dakikada fileleri sarsarak Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki 14. golünü kaydetti. Yıldız futbolcu 80'inci dakikada sakatlanarak oyundan çıktı ve yerini Casemiro'ya bıraktı.

Real Madrid ile Borussia Dortmund arasındaki rövanş mücadelesi 8 Nisan Salı günü oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!