comScore

Real Madrid Real Madrid

Yıldız sol beke şimdi de Real Madrid talip

27 Mart 2014, Perşembe 13:20

İngiliz futbolunun gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Southampton'ın 18 yaşındaki sol beki Luke Shaw'a Real Madrid de talip. 

FutbolArena - İngiliz futbolunun ümit bağladığı oyunculardan biri olan Southampton'ın yıldız adayı sol beki Luke Shaw'ın gün geçtikçe taliplileri artıyor. Bu sezon sonunda rekor bir transferle takım değiştirmesi beklenen 18'lik yıldıza, Premier Lig'in devlerinden sonra Real Madrid de talip oldu.

Genç yaşına rağmen Southampton formasıyla Premier Lig'de düzenli olarak forma şansı bulup kalitesini ve potansiyelini gösteren Shaw için bir süredir devrede olan Chelsea, Manchester United ve Manchester City'e İspanyol devi Real Madrid de rakip oldu. Özellikle sol bekte bu sezon genellikle normalda bir sağ bek oyuncusu olan Azpilicueta'ya forma şansı vermeye mecbur kalan Chelsea'nin bu transferde rakiplerine karşı bir adım önde olduğu belirtilirken, Real'in bu yarışı kızıştırması bekleniyor.
Bu sezon başında Southampton alt yapısının bir başka ürünü olan Gareth Bale için Tottenham'a rekor bir bonservis bedeli ödeyen Real Madrid'in, yine benzer şekilde Shaw için de kesenin ağzını açtığı öğrenildi. 18 yaşındaki oyuncu için kulübüyle olan pazarlığın en az 30 milyon Paunddan başlaması bekleniyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!