comScore

Real Madrid Real Madrid

Ronaldo ve Ramos'a ceza yolda!

24 Mart 2014, Pazartesi 16:20

Barcelona'ya 4-3 yenildikleri maçın ardından hakemi eleştiren Real Madridli futbolcular Ronaldo ve Ramos'un açıklamaları incelemeye alındı.

İspanya'da Hakem Teknik Komitesi, El Clasico'dan sonra maçın hakemi Undiano Mallenco'yu eleştiren Real Madridli futbolcular Cristiano Ronaldo ve Sergio Ramos'un açıklamalarını incelemeye aldı. 

Hakem Teknik Komitesi Başkanı Victoriano Sanchez Arminio, Ronaldo ve Ramos'un 4-3 yenildikleri maçın ardından basına yaptıkları açıklamaların incelenip, gerekli görülmesi halinde ceza almaları için İspanya Futbol Federasyonu'ndaki Müsabaka Komitesi'ne başvuracaklarını açıkladı.

Arminio, aynı şekilde Atletico Madrid maçının sonrasında hakemi suçlayan Real Betis Teknik Direktörü Estrada Fernandez hakkında da ceza verilmesi talebinde bulunabileceklerini belirtti. 

İspanya'daki spor kurallara göre, hakeme yönelik suçlamalara para cezası ve çok ciddi olaylarda men cezası verilebilirken, daha önce Barcelona'nın eski teknik direktörü Josep Guardiola bin 500 avro para cezasına çarptırılmıştı. 

- Ronaldo ve Ramos'un açıklamaları

El Clasico'nun ardından basına konuşan Portekizli yıldız Ronaldo, hakemle ilgili "Bu bir rastlantı değil. Her zaman aynı şey oluyor. Benim görüşüme göre bu hakem, bu tip maçları yönetmek için uygun değil. Bu beyefendi maçın düzeyinde olmadı. Eğer iyi analiz ederseniz, her iki taraf için de çok hatası oldu. Maçın düzeyinde değildi. Ayrıca içeride ve dışarıda çok fazla şeyler oluyor. Belki de La Liga'yı kazanmamızı istemiyorlar. Sadece saha içinde kazanılamaz, saha dışında da çalışmak lazım. Çok fazla şey var" ifadelerini kullanmıştı.

Maçta kırmızı kart görerek oyundan atılan Real Madridli Ramos da "Futbolun ve Real Madrid'in iyiliği için umarız Undiano bir daha düdük çalmaz. Şampiyonluk yarışının tarafsız bir şekilde devam etmesini sağlamalarını istiyoruz. Bazı hakemlerin düzeyi, diğerlerinden farklı. Bu tip maçlar için üst düzey hakem atamaları gerekir" açıklamalarında bulunmuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!