comScore

Real Madrid Real Madrid

Puyol ve G.Saray açıklaması!

24 Mart 2014, Pazartesi 15:30

Sezon sonunda Barcelona'dan kesin olarak ayrılacağını duyuran başarılı savunma oyuncusu Carles Puyol hakkında flaş bir açıklama geldi.

Sezon sonunda Barcelona'dan kesin olarak ayrılacağını duyuran başarılı savunma oyuncusu Carles Puyol için Türkiye'nin de bir seçenek olduğu ortaya çıktı.

Tecrübeli savunmacının Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Marco Kirdemir Radyospor'a yaptığı açıklamada, “Puyol'la Türkiye konusunu konuştum. Barcelona'dan kesin olarak ayrılacak. Elinde birkaç teklif var. Ama biliyorsunuz, son dakikada her şey olabilir. Türkiye'den iyi bir teklif gelirse gelebilir. Kesinlikle şu anda gideceği yer belli değil. Türkiye'ye sıcak bakar. Türk Ligi'yle ilgili bilgisi var. İlginç buluyor Türkiye'yi” dedi.

Galatasaray'la ilişkilendirilen Puyol, Monaco ve AC Milan'dan teklif aldı. Tecrübeli oyuncuyla ABD MLS'den de çok sayıda takım ilgileniyor.

KİŞİSEL FİKRİM TÜRKİYE LİGİ'NDE BAŞARILI OLAMAZ

Bu arada Kirdemir, yakından tanıdığı Atletico Madrid'in forveti David Villa için ise, “Son maçlarda Atletico'da fazla şans bulamıyor. İstediği performanstan uzak. İlerideTürkiye'ye gelebilir. Bu bir olasılık ama benim kişisel fikrim Türk Ligi'nde başarılı olabilecek bir oyuncu değil” dedi.

Atletico, sezon başında Villa'nın belli haklarını 2 milyon euro vererek Barcelona'dan almıştı. Gelecek sezon ise iki milyon euro daha vermesi gerekiyor: Ama Madrid temsilcisi, David Villa'yla devam etmeyi düşünmüyor. Dolayısıyla tecrübeli golcüyü alacak takım, Barcelona'ya 2 milyon euro ödemek zorunda.



 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!