comScore

Real Madrid Real Madrid

Martino şaşırttı! 'Beraberlik..'

22 Mart 2014, Cumartesi 15:30

Barcelona teknik direktörü Gerardo Martino, yarın oynanacak El Clasico'da alınacak bir beraberliğin kendileri için iyi sonuç olduğunu söyledi.

Barcelona teknik direktörü Gerardo Tata Martino, El Clasico öncesi basın toplantısında, bu maçta alacakları bir galibiyetin "paha biçilemez" olduğunu dile getirdi.

Tata Martino, basın toplantısında şu sözleri kullandı;

"7 puan çok olur ve 4 puanda iken yakalamamız daha kolay. Bir beraberlik olursa da yarış oldukça rekabetçi devam edecektir.

Bizim kadar fiziksel efor sarfeden bir takımda yıpranmalar olacaktır. Sürekli her rakibe karşı hücum ediyor, kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bu oyuncuların 5 yıldır yaptığı kadar maç yapan yok. Yine de, bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor, ki ligi kazanabilelim"

"MESSI'YE ÖNLEM ALMAYACAK CÜRETTE..."

"Messi, Neymar ve Ronaldo bu maçın kaderini değiştirebilecek oyuncular. Bence bu isimlere önlem alınması gerekiyor.

Bilemiyorum, dünyanın herhangi bir yerinde Messi'ye özel önlem almayacak cürette biri var mıdır. Messi'den müthiş bir maç çıkarmasını bekliyoruz. Çünkü, o Barça'nın en önemli oyuncusu"

"BERABERLİK BİZİM İÇİN İYİ OLUR"

"Barça teknik direktörlüğü gibi bir görevdeyken tüm zorlukları kabul eder, olayların gerektirdiği gibi davranırsınız. Bu tarz bir iş size özgürlük alanı bırakmaz ve durumla yaşamaya çalışırsınız. Bir maçı kaybetmek, her şeyi kaybetmek anlamına gelebilir. Bu Barça teknik direktörlüğü yapmak için alınabilecek bir risk.

İleriye bakıyor, yarın isteğimizi galibiyet olarak belirliyoruz. Bu hedef ve Real Madrid'i yakalamak için her şeyi yapacağız.

Valladolid'den sonra iki iyi maç oynadık. Messi tıpkı diğer arkadaşları gibi aynı istekteydi. Son iki maçımızda da istediğimiz gibi oynadık. Beraberlik bizim için iyi bir sonuç olur. Şurası açık ki kazanmaya daha çok ihtiyacı olan taraf biziz"

"HATA YAPMA PAYIMIZ YOK"

"Bu sezon oyuncular, önceki günden kimin oynayacağını biliyor. Tüm sezon böyle oldu. İlk 11'imiz şimdiden bellidir.

Bu bizim ligi kazanmamız için son şansımız. Geriye sadece 9 maç kalmış olacak. 4 puan ile 9 puan arasında çok fark var. Şu nokta da hata yapma payımız yok

Neymar, Manchester City'e karşı iyi bir maç çıkardı. Neymar, dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri. Ligin sonuna 10 maç kala tüm maçlarda iyi oynamasını ve kalitesini ortaya koymasını istiyorum. Bu takımda en güçlü kozlarım hangisi ise onlar da bu nedenle sahada olacaklar"

"1 KEZ FIRSAT VERİRSEK.."

"Topla iyi oynamalı, güzel pozisyon hazırlamalı ve geride de Real Madrid'e fırsat vermemeliyiz. Bale ya da Ronaldo'ya 1 kez fırsat verirsek sonu kötü olacaktır. Hem hücumu hem savunması güçlü iki takım karşılaşacak.

Onlar da bizimle aynı düşünce içerisinde bu maça çıkacaktır. Biizm durumumuzun daha zor olduğunun farkındayım ama bu maç her iki tarafın da kazanmak için çıkacağı bir maç olacak"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!