comScore

Real Madrid Real Madrid

Nuri, Real Madrid eşleşmesini değerlendirdi

21 Mart 2014, Cuma 14:30

Borussia Dortmund'un yıldız orta saha oyuncusu Nuri Şahin, Real Madrid'e karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesiyle ilgili yorum yaptı

Borussia Dortmund'un Türk yıldızı Nuri Şahin, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bonservisinin bulunduğu Real Madrid ile çeyrek finalde eşleşmeleriyle ilgili yorum yaptı.

Nuri Şahin, yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı;

"Öncelikle çok zor kura çektiğimizi düşünüyourm. Bu sene Bayern ve real Madrid favori görünüyor. Benim için çok özel, çok güzel bir maç olacak. Hayallerimin takımı olan Real Madrid'e karşı, o kulüpte 1 yıl oynamış biri olarak benim için farklı bir maç olacak.

Bizim için bu sene ligde her şey iyi gitmemesine rağmen ligde ikinci durumdayız. Bayern ve Real Madrid'in favori olduğu bir turnuva oynuyoruz. Bizim şampiyon olmamız, Bayern'in sezonu kötü geçirmiş olmasıdır. Bundesliga'da ikinci olmak da önemli bir başarıdır"

"PES ETMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

"İlk maçta kart cezalılarımız var, o yüzden ilk maçı içeride oynamak dezavantajlı olacaktır.

Baktığınız zaman Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan 11'den 6 oyuncu uzun süre sakatlık geçirdi. Bu hafta sonu yine bir oyuncuyu uzun süreli kaybettik. Ama biz ne kadar sakat olursa o kadar motive oluyoruz. Her şey iyi gitmemesine rağmen ligde ikinciyiz, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finaldeyiz, Almanya Kupası'nda yarı finaldeyiz. Pes etmeden yolumuza devam edeceğiz"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!