comScore

Real Madrid Real Madrid

Eden Hazard, İspanyol istiyor!

20 Mart 2014, Perşembe 12:30

Chelsea'nin genç yıldızı Eden Hazard, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşmak istediği rakibi söyledi.

Chelsea'nin genç yıldızı Eden Hazard, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid veya Barcelona'ya karşı mücadele etmek istediğini söyledi.

İngiliz basınına konuşan Belçikalı oyuncu, Cristiano Ronaldo veya Lionel Messi'ye karşı mücadele etmek istediğini belirterek, "Onların seviyesinde oyunculara karşı oynarsam kendimi test etme imkanı bulacağım ve bu benim için çok önemli. Sahaya çıkmak ve ne kadar iyi oynayacağımı kanıtlamak istiyorum" ifadesini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona veya Real Madrid ile oynamaları halinde bu şansı elde edeceğini hatırlatan 23 yaşındaki Belçikalı, "Ronaldo ve Messi bana ilham veren yıldızlar. Onların birçok maçını izledim ve onlarla aynı seviyede oynamak istiyorum" dedi.

Adını en iyi oyuncuların arasına sokmak için katetmesi gereken önemli mesafeler olduğunu hatırlatan Hazard," Daha çok gol atmam gerekiyor. Bazen iyi oynasam da gol atamıyorum. Daha çok şut çekmem gerekiyor. En iyi olmak istiyorsan gol atmak zorundasın" değerlendirmesinde bulundu.

Dünyanın en iyi oyuncusu olmak istediğini söyleyen Belçikalı yıldız, "Önceleri maçlarda daha çok stres yaşardım. Futbola sadece bir oyun olarak bakar ve insanların hakkımdaki düşüncelerini umursamazdım. Chelsea'ye geldiğim günden itibaren yeteneklerimin daha çok farkına vardım ve futbolla ilgili her şeyi daha çok önemsiyorum" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında Galatasaray karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve kazanmayı hak ettiklerini belirten Hazard, amaçlarının kupaya ulaşmak olduğunu sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!