comScore

Real Madrid Real Madrid

Hazard'dan itiraf: "Tecrübeli değiliz"

19 Mart 2014, Çarşamba 20:30

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ı eleyerek çeyrek final biletini cebine koyan Chelsea'nin yıldız ismi Eden Hazard, itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ı eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Chelsea'de forma giyen yıldız oyuncu Eden Hazard, Londra ekibinin turnuvadaki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Takım olarak genç olmalarının bu turnuvada kendileri adına handikap olduğunu belirten genç yıldız, "Takım olarak genç oyunculara sahibiz ancak zorluk seviyesi yüksek mücadelelerle başa çıkacak kadar tecrübeli değiliz" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadelede eden Bayern Münih, Real Madrid ve Barcelona gibi takımları kastederek şanslarının daha az olduğunun altını çizen Hazard, "Şu an için Şampiyonlar Ligi'nde kadro olarak daha hazır ekipler var ancak biz elimizden gelenin en iyisini yaparak ilerleyebileceğimiz kadar ilerlemek istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Belçikalı yıldız oyuncu, temsilcimiz Galatasaray'ın Chelsea'ye 2-0'lık skor ile mağlup olarak Avrupa'ya elendiği mücadelede maçın adamı seçilmişti.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!