comScore

Real Madrid Real Madrid

Ancelotti'den Milli Takım açıklaması

10 Şubat 2014, Pazartesi 20:30

İspanya devi Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti, İtalyan basınına hem Milli Takım'a geçip geçmeyeceğiyle hem de İtalyan takımları hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

İspanya devi Real Madrid'i çalıştıran Carlo Ancelotti, İtalyan basınına hem Milli Takım'a geçip geçmeyeceğiyle hem de İtalyan takımları hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.   Deneyimli teknik adam İtalya MilliTakımı'nı çalıştırmak gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, "Şu an Mili Takım çalıştırmak gibi bir niyetim yok. Kulüp takımında devam etmek istiyorum çünkü her gün saha içinde olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.  

İtalya'daki zirve mücadelesini değerlendiren Carlo Ancelotti, sezonun sürprizi olarak Verona'yıvurgularken, "Artık maçlar her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Verona harika bir sezon geçiriyor, benimiçin bu sezonun sürprizi onlar. Juventus, şampiyonluk yolunda büyük vir avantaja sahip ve bunu koruyacak deneyime sahipler. Roma da tabiki sonuna kadar takibini sürdürecektir. Bu iki takımın dışında Fiorentina'yı takdir ediyorum ve ilgiyle izliyorum. Kaliteli oyuncu grubu ve yapısıyla çok kesin bir felsefeyle oynuyorlar" dedi.  
Son olarak kötü bir sezon geçiren Inter ve Milan'ı değerlendiren Real Madrid'in patronu, "Inter ve Milan, hem teknik hem de kurumsal anlamda geçiş dönemi yaşıyor. Milan ayrıca bir de jenerasyon problemi yaşıyor. Seedorf'un Milan için doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum çünkü iyi bir oyuncuydu ve çok iyi bir insan ayrıca kulübü çok iyi biliyor" diyerek sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!