comScore

Real Madrid Real Madrid

Ramos için flaş iddia!

29 Kasım 2013, Cuma 21:55

İspanyol basını, Real Madrid tarihinin en fazla kırmızı kart gören futbolcusu Sergio Ramos'un gönderileceğini iddia etti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde takımının Galatasaray ile yaptığı maçta kırmızı kart gören Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Sergio Ramos'un satılmak istendiği iddia edildi.
 
İspanyol spor gazeteleri, 2005-2006 sezonundan bu yana formasını giydiği Real Madrid'te 17 kez kırmızı kart görerek, kulüp tarihinde en çok oyundan atılan futbolcu olan Sergio Ramos'un satış listesine konulduğunu ileri sürdü.

Gazeteler, bonservis bedeli 65 milyon avro olan Ramos'un talep gelmesi halinde Barcelona'ya bile gitmesine izin verileceğini yazdı. Ramos'un, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ve teknik direktör Carlo Ancelotti ile arasının iyi olmadığı da iddialar arasında yer aldı.
 
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise düzenlediği basın toplantısında, ''Ramos'un satılması asla gündeme gelmedi. Böyle bir şey konuşulmadı. Onun ayrılmasına onay vermem. Ramos, defansın ortasında görev yapan dünyanın en iyi futbolcularından biri. Sanırım, tüm dünya onun tekniği ve kişiliğiyle kulüp için ne kadar önemli olduğunu biliyor'' dedi.
 
Galatasaray maçında kırmızı kart gördükten sonra Ramos'a sinirlenen Ancelotti, ''Benim Sergio ile onun da benimle sorunu yok'' ifadesini kullandı. Ancelotti, ''Ona sadece, arkasındaki futbolcuyu kapatması gerektiğini söyledim. Teknik bir konuşmaydı. Bir hata yaptığını düşünüyorum ve bu, hiçbir şeyi değiştirmez. Ramos, takım için önemli. Yarın oynayacak ve iyi oynayacak'' diye konuştu.
 
Ancelotti, ayrıca Cristiano Ronaldo'nun "sakatlıktan tamamen çıktığını" ancak cumartesi günkü Valladolid maçında da tedbir amaçlı kadroya alınmayacağını söyledi. Real Madrid Teknik Direktörü, ''Cristiano, bugün normal antrenmanını yaptı ama rahat olmadığını gördüm. Onunla konuştum ve birlikte riske girmemeye karar verdik'' değerlendirmesinde bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!