comScore

Real Madrid Real Madrid

Bale, Eray'a attığı gol için bunları söyledi

28 Kasım 2013, Perşembe 02:34

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın deplasmanda Real Madrid'e 4-1 yenildiği karşılaşmanın ardından İspanyol ekibinin yıldız oyuncusu Gareth Bale, karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanabileceklerine dikkat çeken Galli yıldız, attığı frikik golünü de attığı en iyi gollerden birisi olarak değerlendirdi.

Bale, "Bir kişi eksik olmamıza rağmen karakterimizi ve takım olduğumuzu gösterdik. Şampiyonlar Ligi'nde yapabileceklerimizin limiti yok. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilmek için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Hem kazandığımız hem de gol attığım için mutluyum. Kariyerim de attığım en iyi gollerden birini attım" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in bir diğer oyuncusu Illarramendi ise yaptığı açıklamada, "Rakibiniz karşısında 10 kişi kalınca işler zorlaşabiliyor. Özellikle ilk yarı da kalınca. Ama biz devre arasında gerkeli konuşmayı yaptık ve ikinci yarı da daha arzulu, istekli ve baskılı oynayarak sonuca gitmeyi başardık. Sonuçtan dolayı çok mutluyum" yorumunda bulundu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!