comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

Zlatan Ibrahimovic Ada'ya mi gidiyor? - Premier Lig Haberleri

09 Mart 2016, Çarşamba 21:49
Zlatan Ibrahimovic Ada'ya mi gidiyor? - Premier Lig Haberleri

Sezon sonunda PSG ile sözleşmesi bitecek olan Zlatan Ibrahimovic'in önümüzdeki yıl Premier Lig'e gideceği ifade ediliyor.

FutbolArena - Futbolculuk kariyerinde Chelsea, Manchester United, Milan, Paris Saint-Germain gibi büyük kulüplerin formasını giymiş olan ve Chelsea'de 3 ayrı dönem asistan menajerlik yaparak 10 gün kadar da geçici teknik direktörlük yapmış 59 yaşındaki İngiliz teknik adam Ray Wilkins'ten Zlatan Ibrahimovic'le ilgili oldukça çarpıcı bir iddia geldi.

 

Ray Wilkins'in Zlatan Ibrahimovic hakkında açıklamaları

 

Ray Wilkins, 34 yaşındaki dünyaca ünlü golcünün sezon sonu serbest kalacağı noktasından yola çıkarak, İsveçli yıldızın adanın yolunu tutabileceğini dile getirdi.

Yaşı göz önünde bulundurulduğunda Premier Lig gibi yüksek tempolu bir ligde başarabilme ihtimali sorulduğunda ise Zlatan Ibrahimovic'in yüksek fizik gücünyle oynayan, enerjik bir oyuncu olmadığını kabul ettiğini ancak topun onun ayağına geldiği zaman ne derece yaratıcı ve tehlikeli bir golcü olduğunu ifade etti.

"95 kilo olması sorun değil, o adeta bir balerin."

Ray Wilkins, 1.95 boyunda, 95 kilo ağırlığında olan Zlatan Ibrahimovic'in bir bufalo kadar güçlü olduğunu vurgularken, bu gücün yanı sıra ayaklarına olan hakimiyetinin ve inceliğinin de adeta bir balerini andırdığını söyledi.

Ray Wilkins'in, Zlatan Ibrahimovic ile ilgili sözleri; oyuncunun belli bir bölgede gerçekleştirdiği nokta atışları, ani patlamaları, beklenmedik adam eksiltmeleri ve golcülüğüne dair vurgu sona erdi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!