comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

Uçaktan inmesi dört gözle beklenen Di Maria gelmedi

27 Temmuz 2015, Pazartesi 03:05
Uçaktan inmesi dört gözle beklenen Di Maria gelmedi

Hafta sonu United'ın Amerika'daki kampına katılması beklenen Di Maria'nın uçağa binmemiş olması Van Gaal'i oldukça şaşırttı

Futbolarena sayfalarında sizlere Paris Saint-Germain'in Angel Di Maria transferine dair planlarını yazmıştık. Görünen o ki Fransız devi elini beklediğimizden de çabuk tutacağa benziyor. 

27 yaşındaki hücum oyuncusu 59.7 milyon Sterlin karşılığı geçtiğimiz yaz Real Madrid'ten transfer edilmişti ve geçen sezon kısa bir dönem müthiş bir form yakalamasına rağmen bunu sezon geneline yayamamış, 32 resmi maçta yalnızca 4 gol atabilmişti.

Bu hafta sonu Manchester United'ın Amerika'daki yeni sezon öncesi hazırlık kampına katılması beklenen Di Maria'nın uçağa binmemiş olması menajer Louis Van Gaal'i de oldukça şaşırttı.

Paris Saint-Germain teknik direktörü Laurent Blanc'ın ısrarla istediği Arjantinli kanat oyuncusu için "Amerika'da ki sezon öncesi kampa katılacağına eminim ancak hangi takımın oyuncusu olarak katılacak onu bilemiyorum." şeklindeki demeç de bu transferde sona doğru gelindiği algısı yarattı.

Paris Saint-Germain'in bu transfer için 45.9 milyon Sterlin'i gözden çıkardığı sıkça konuşulanlar arasında.
 
Bu arada tıpkı Angel Di Maria gibi, yaz döneminde Arjantin Milli Takımı ile ekstra mesai yapan Marcos Rojo da söz konusu uçağa binmedi ve Manchester United'ın Amerika Turu'na henüz katılmadı

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!