comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

Thiago Silva'dan İbrahimovic'i kızdıracak açıklama

29 Nisan 2015, Çarşamba 19:21
Thiago Silva'dan İbrahimovic'i kızdıracak açıklama

Paris Saint-Germain'in Brezilyalı savunma oyuncusu, Javier Pastore'nin bu sezon Zlatan Ibrahimovic'den daha iyi bir performans sergilediğini savundu.

Paris Saint-Germain kaptanı Thiago Silva, Javier Pastore'nin bu sezon Zlatan Ibrahimovic'den daha iyi olduğunu düşünüyor.
 
Le Parisien'e açıklamalarda bulunan Brezilyalı oyuncu, "Pastore bu sezon takımdaki en iyi sezonunu geçiriyor. Ligin en iyi oyuncusu. Bana göre bu sezon Lacazette'den bile daha iyi. Yaptığı asist sayısına bakın. Şu an takımın en iyi oyuncusu. Zlatan'dan bile daha mı iyi? Evet çünkü Zlatan'a topu veren Pastore!" ifadelerini kullandı.
 
Ibrahimovic'in yokluğunda Metz karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin önemine de değinen Thiago Silva, "Galibiyeti hak ettik. Zlatan yokken bile üç gol atık. İşler yolunda. Pazar günkü Nantes maçı öncesi güvenimiz yerinde. Zlatan da cezasını tamamlayıp aramıza dönecek. Bu da daha fazla gol atabileceğimiz anlamına geliyor." dedi.
 
Pastore bu sezon Paris Saint-Germain formasıyla ligde şu ana kadar çıktığı 30 maçta 5 kez fileleri havalandırıp 13 de asist yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!