comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

Laurent Blanc: "Umarım İbrahimoviç yarın gol atarsa tişörtünü çıkarmaz"

17 Şubat 2015, Salı 20:11
Laurent Blanc:

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc, Zlatan İbrahimoviç'in açlıkla mücadele eden 50 kişinin isminigeçici dövme yaptırdığını göstermek için forma çıkarmasını eleştirdi.

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc, İsveçli forvetoyuncusu Zlatan İbrahimoviç'in açlıkla mücadele eden 50 kişinin isminigeçici dövme yaptırdığını göstermek için Caen ile oynadıkları FransaBirinci Futbol Ligi maçında tişörtünü çıkarmasını eleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda yarın oynanacak ve FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği PSG-Chelsea maçı öncesinde Parc des Princes Stadı'nda basın toplantısı yapan Blanc, yıldız futbolcusunun Caen maçının ikinci dakikasında gol attıktan sonra tişörtünü çıkarması nedeniyle sarı kart görmesinin maçı tehlikeye attığını söyledi.
Blanc, "Umarım İbrahimoviç yarın gol atarsa tişörtünü çıkarmaz" dedi.

Yıldız oyuncusu İbrahimoviç'in Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ile açlıkla mücadele konusunda proje yürüttüğünü bildiğini belirten Blanc, "Fakat, İbrahimoviç'in vücudundaki dövmelerden haberim yoktu" ifadesini kullandı.
Blanc, sadece, maçın ardından kampanyayla ilgili bir şey yapılacağı yönünde bilgisi olduğunu söyledi.

İbrahimoviç, dünyadaki açlıkla mücadeleye dikkati çekmek için Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı'yla ortak yürüttükleri "805 Milyon İsim" adlı proje kapsamında açlıkla mücadele eden 50 kişinin isimlerini vücuduna dövme olarak yaptırmıştı.

Haftasonu cumartesi günü PSG ile Caen arasında oynanan maç 2-2 berabere sonuçlanmıştı.

"Sevinmeyeceğim ama mutlu olacağım"

Basın toplantısında konuşan ve sezon başında Chelsea'den PSG'ye transfer olan David Luiz ise geçen yıl Chelsea için oynarken turu geçtiği gibi turu bu kez PSG ile geçmek istediğini söyledi.

Chelsea'nin bu sezon daha güçlü olduğunu düşündüğünü ifade eden Luiz, "Eğer Chelsea'ye karşı gol atarsam sevinmeyeceğim ama mutlu olacağım" dedi.

PSG Teknik Direktörü Blanc ile Chelsea'nin Teknik Direktörü Jose Morinho'yu kıyaslaması istenen Luiz, "Her ikisi de çirkin" ifadesini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda yarın oynanacak PSG-Chelsea maçını FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Parc des Princes Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olacağı müsabakada ilave yardımcı hakem olarak Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek görev alacak.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!