comScore

Paris Saint-Germain Paris Saint-Germain

'Cavani PSG'de çok mutsuz'

02 Ekim 2014, Perşembe 17:27

PSG'nin eski kalecisi Jerome Alonzo, takımın yıldız isimlerinden Edinson Cavani ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı.

FutbolArena - Jerome Alonzo, Cavani'nin İbrahimoviç'in yokluğunda 3-2 kazanılan Barcelona maçında ilk 11'de başlamış olmasına rağmen bulunduğu ortamdan memnun olmadığını söyledi.
 
Fransız medyasına açıklamalarda bulunan, Jerome Alonzo, "Cavani, gözlerindeki ışıltıyı kaybetti. Önceki Cavani değil ve takımda mutsuz" ifadelerinde bulundu.
 
Daily Star'da yer alan habere göre adı yaz döneminde ayrılık iddialarına karışan Uruguaylı yıldızı transfer etme yarışında Arsenal önde... Haberde Arsene Wenger'in, “Cavani'yi bir oyuncu olarak çok seviyorum. Sahadaki tavrını her zaman büyüleyici bulmuşumdur ancak son zamanlarda memnun görünmüyor.. İbrahimoviç'in varlığı nedeniyle PSG'de en iyi performansını gösteremiyor. Onun gibi bir ismi takımda görmek isterim” açıklamaları da yer aldı.
 
Adada yalnızca Arsenal'in değil Liverpool ve M. United takımlarının da 27 yaşındaki oyuncu için devrede olduğu iddia edildi.

Fransa'da mutsuz olan ve Wenger'in teklifine sıcak bakan Cavani'nin ManU ve Liverpool'dan gelecek teklifleri geri çevirmesi bekleniyor.
Haber: Orhun ALİCİKOĞLU

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!