comScore

Milan Milan

Raiola: 'İtalya'ya geri dönmesi hata mı?'

27 Kasım 2013, Çarşamba 06:35

Serie A ekibi AC Milan'ın forvet oyuncusu Mario Balotelli'nin oyuncu temsilcisi Mino Raiola, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Oyuncu temsilciliği yapan Mino Raiola, "Mario Balotelli asla bir eğitmeni kabul etmez ama bu baskının altında normal bir şekilde yaşayamaz. Belki de O'nu İtalya'ya geri getirmek hataydı" diyerek Balotelli'ye eğitmen tutulmasının söz konusu olamayacağını dile getirdi.

Milanello antrenman sahasında Milan'ın televizyon kanalına konuşan Raiola, kulüp tarafından eğitmen tutulmasının genellikle okul çağındaki yedek oyuncular için geçerli olduğunu belirtirken, şu ifadeleri kullandı:

"İTALYAN BASINININ BİR BAŞKA İCADI"

"Mario için eğitmen yok, bu da İtalyan basınının bir başka icadı. Bu hikaye saçma. Neden O'nu diğer oyuncular gibi kendi başına bırakamıyoruz? Neden her zaman dikkatler O'nun üzerinde? Mario ile 4 aylık sürede 3 gün görüştüm ve aniden O'nun eğitmeni mi oldum? Milan asla eğitmen önermeye kalkışamaz ve biz de asla birini kabul etmeyiz. Eğer insanlar bunu söyleyip durursa, dava açacağım."

"BU BASKIYI 365 GÜN KALDIRAMAM"

"O'nu Manchester City takımına götürdüğümde, düşündüm ki daha az baskıya maruz kalır. Belki de O'nu İtalya'ya geri getirmek hataydı. Bu konuşma ile taraftarları korkutuyor muyum? Ben gerçekçiyim, eğer Mario bu nedenler gerekçesi ile ülkeden ayrılsaydı, bunun gerçekten korkunç bir şey olduğunu söylerdim. Mario ne yapsa hikaye içinde büyütülüyor. Özel hayatı fazlası ile göz önünde, bu nedenle işini yapması çok zorlaşıyor. O'nun normal bir hayatı yok. Mario'ya gerçekten hayranlık duyuyorum, çünkü yılın 365 günü bu baskıyı ben kaldıramam. Gazetelerde daha büyük hikayeler de var, bir köpeğe bakıyormuş. Bu ne türden bir hikaye?"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!