Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmanın çok büyük bir hayal kırıklığı olacağını söyleyen Galliani, Milano temsilcisinin telafisi olmayan ön eleme turunda çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.
FENERBAHÇE'Yİ DE SÖYLEDİ
Adriano Galliani'nin, ön elemedeki olası rakiplerini değerlendirirken; bu sezon UEFA'dan 2+1 yıl men cezası alan Fenerbahçe hakkında yorum yapması da dikkatlerden kaçmadı.
Galliani, yaptığı açıklamada, "Bu sezon ilk ve en önemli amacımız Şampiyonlar Ligi'nde yer almak olacak. En tehlikeli rakip şüphesiz Real Sociedad olur ama özellikle PSV Eindhoven ve Fenerbahçe'ye karşı da dikkat etmemiz gerekir. Pacos Ferreira ve Metalist Kharkiv diğer rakiplere göre daha makul görünüyor" yorumunda bulundu.
Milan Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için sadece play-off turunda mücadele edecek. Fenerbahçe'nin aldığı cezayla ilgili olarak UEFA Tahkim Kurulu'na yapacağı itiraz olumlu karşılanırsa ve sarı-lacivertliler Avrupa'da oynamaya hak kazanırsa, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda mücadele edecek.
Fenerbahçe, 3. ön eleme turunu geçtiği takdirde ise play-off turunda Milan'ın olası rakiplerinden birisi olacak.

