comScore

Milan Milan

Mario Balotelli: 'Aptalca goller yedik'

29 Nisan 2013, Pazartesi 13:04

AC Milan'ın İtalyan yıldızı Mario Balotelli, Catania maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İtalya Serie A'da doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde gitme şansını çok zora sokan Milan, Şampiyonlar Ligi elemelerine gitme mücadelesinde de Fiorentina'yla oldukça çekişmeli geçecek bir sürece girdi.

Hafta sonu oynanan karşılaşmada Fiorentina, deplasmanda Sampdoria'yı 3-0 mağlup edip ve maç fazlasıyla Milan'ın 2 puan önüne geçmişti. Fiorentina'ya göre maçını akşam saatlerinde oynayan Milan kendi sahasında Catania'yı konuk ettiği karşılaşmada 75. dakikaya 2-1 geride girmesine rağmen sahadan 4-2 galip ayrılmasını bildi ve Fiorentina'nın yeniden 1 puan önüne geçmeyi başardı.

Milan'ın son golünü penaltıdan kaydeden Mario Balotelli karşılaşmanın ardından Sky Sport Italia'nın sorularını cevapladı. Balotelli ilk olarak, "Bu maçı mutlak galibiyetle tamamlamamız gerektiğini biliyorduk. Çok aptalca iki gol yedik ama büyük takım olarak reaksiyonumuzu gösterip geri gelmesini bildik" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmaya sonradan dahil olan ve 2 gol kaydeden Giampaolo Pazzini için, "Pazzini, yedekten gelerek takıma karika bir etki yarattı. Ona buradan övgülerimi gönderiyorum. Rahatız, neler yapabileceklerimizi biliyoruz." Pazzini'ye ve takıma olan güvenini dile getirdi.

Teknik direktör Massimiliano Allegri'nin sezon başında takımdan ayrılacağıyla ilgili dedikodularla ilgili olarak, "Allegri, harika bir teknik adam, umarım uzun yıllar burada kalır. Futbolda hiçbir şey belli olmaz ama ben bu sezon Şampiyonlar Ligi biletini alabileceğimizi düşünüyorum" diyerek teknik direktörü Allegri'ye destek verdi.

Gazetecilerin "The Time" dergisinde adının "100 Etkileyici İnsan" içinde yer alması hatırlatmısıyla ilgili olarak, "Bu büyük bir onur, bu bana daha fazla sorumluluk kazandırır ve bunu daha ileriye taşıyacağım" diyen Balotelli, son olarak Inter kaptanı ve eski takım arkadaşı olan Zanetti'nin Palermo maçında sakatlanmasıyla ilgili olarak da, "Zanetti'ye acil şifalar diliyorum, o büyük bir adam ve bir şampiyon" diyerek sözlerini sonlandırdı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!