comScore

Milan Milan

Milan Başkanı Berlusconi'den Balotelli gafı - Serie A Haberleri

21 Şubat 2016, Pazar 13:39
Milan Başkanı Berlusconi'den Balotelli gafı - Serie A Haberleri

Silvio Berlusconi, Milan'ın golcü oyuncusu Mario Balotelli'nin ten rengiyle ilgili pot kırdı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'ın sahibi ve başkanı Silvio Berlusconi, takımının golcü oyuncusu Mario Balotelli'nin ten rengiyle ilgili pot kırdı.
 

Berlusconi, Balotelli'ye ırkçılık mı yaptı?


Milan Kulübünü satın alıp başına geçmesinin 30. yıl dönümünü kutlayan Berlusconi, takımla bir araya geldiği sırada Gana asıllı İtalyan forvet oyuncusu Balotelli hakkında söyledikleri, yeni bir gaf olarak yorumlandı ve bir dönem ABD Başkanı Barack Obama'nın ten rengiyle sarf ettiği sözleri anımsattı.

Kırmızı-siyahlı takımın önemli yeteneklere sahip olduğunu belirten ve Menez ile Balotelli'yi yetenekli oyunculara örnek gösteren Berlusconi, Balotelli'yi ayrı bir yere koyarak, "O, İtalyan ama biraz fazla güneşte kalmış" ifadesini kullandı.
 

237766-haber


Berlusconi, İtalya Başbakanı olduğu 2009 yılında da ABD Başkanı Obama ile görüşmesinden önce yaptığı açıklamada, "Epeydir güneşe çıkmadığım için rengim Obama'dan biraz daha açık. Yakışıklı ve bronz tenli Obama'ya gidiyorum" demesi İtalya'da uzun süre tartışılmış ve tepki çekmişti.

Öte yandan kırmızı-siyahlı takımının Sırp teknik direktörü Sinisa Mihaljovic'e de mesaj gönderen Berlusconi, "Beni ikna etmek için tüm maçları kazanmalı" yorumunu yaptı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!