comScore

Milan Milan

Milan'da Inzaghi gitti, Mihajlovic geldi

16 Haziran 2015, Salı 14:20
Milan'da Inzaghi gitti, Mihajlovic geldi

Kırmızı-siyahlı takım, teknik direktör Inzaghi ile yolları ayırırken, Mihajlovic'i göreve getirdi.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'da beklenen teknik direktör değişikliği gerçekleşti ve teknik direktör Filippo Inzaghi'nin yerine Sırp çalıştırıcı Sinisa Mihajlovic geldi. 

Milan Kulübü, sosyal paylaşım sitesi twitter'dan art arda gönderdiği iletilerle, takımdaki bir süredir dile getirilen tenik direktör değişikliğini kamuoyuna duyurdu. 

Külübün hesabından gönderilen ilk iletide, geçen yıl A takımının başına getirilen eski golcü Filippo Inzaghi'nin görevine son verildiği açıklanırken, bu iletinin bir saat sonrasında yeni teknik direktörün Sinisa Mihajlovic'in olduğu belirtilen bir başka ileti paylaşıldı. 

Bu arada, kulübün resmi internet sitesinden de "Teşekkürler Pippo" başlığıyla yapılan açıklamada, Inzaghi'nin teknik direktörlük görevine son verildiği belirtilerek, Milan'a bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edildi. Açıklamada, Inzaghi'nin oyunculuk kariyeri boyunca Milan formasıyla çıktığı 300 resmi maçta 126 gol attığı belirtildi.

Inzaghi yönetimindeki Milan, 2014-2015 sezonununda çıktığı 38 maçta, 13 galibiyet, 13 beraberlik, 12 yenilgi almış ve 52 puanla ligi 10. sırada tamamlayarak, gelecek sezon Avrupa kupalarına gitme fırsatını elde edememişti.

İtalyan basınında, Mihajlovic ile şampiyonluğa oynayacak şekilde yeniden yapılanmaya gideceği ifade edilen Milan'ın, eski golcüsü Zlatan İbrahimovic'in yanı sıra İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen Türk yıldız Arda Turan ile temasta olduğu yazıldı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!