comScore

Milan Milan

Balottelli'den Mourinho'ya mesaj..

26 Şubat 2014, Çarşamba 18:31

Milanlı futbolcu Mario Balotelli; "Elbette tekrar Jose'nin çalıştırdığı bir takımda oynamak isterim" diyerek transfere açık kapı bıraktı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'ın forvet oyuncusu Mario Balotelli, Inter'de birlikte çalıştığı Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yeniden çalışmaktan mutluluk duyacağını ve İngiltere'de formasını giyeceği tek takımın Manchester City olacağını söyledi.

Balotelli, İngiliz Mirror gazetesine yaptığı açıklamada, 2007-2010 yıllarında Inter'de top koştururken teknik direktörlüğünü yapan İngiltere Premier Ligi ekiplerinden yapan Chelsea çalıştırıcısı Jose Mourinho'nun yönetiminde oynamanın hiçbir zaman sıkıcı olmadığını belirterek, "Mourinho'nun takımı bir ailedir. Takımını, 'Ailenin tüm fertleri iyi olduğu zaman dışarıda ne olduğunun önemi yoktur' ilkesi üzerine idare eder" ifadesini kullandı.

Portekizli teknik adamın, daha önce "Eğer iki beyni olsa iki kat tehlikeli olurdu" yorumunu yaptığı ama yeteneklerinden dolayı da her zaman övdüğü Balotelli, Inter'deki ilk zamanlarında Mourinho ile bazı sorunlar yaşasa da bu durumun daha sonra karşılıklı saygıya dönüştüğünü dile getirerek, "Elbette tekrar Jose'nin (Mourinho) çalıştırdığı bir takımda oynamak isterim" dedi.

Serie A'da lider Juventus'un yaklaşık 30 puan gerisinde orta sıralarda yer alan Milan'ın golcüsü, İngiltere Premier Ligi'nde forma giydiği Manchester City ile ilgili de şunları kaydetti:

"Manchester'dan ayrılırken taraftarların bana çok iyi davrandığını söylemiştim. Manchester City taraftarları, oynadığım süre boyunca beni destekledi ve ben de onlara her zaman saygı duydum. Kendimi başka bir İngiliz takımında oynarken düşünemiyorum."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!