comScore

Marseille Marseille

Marsilya 2. yarıda açıldı, seriyi 4 yaptı!

28 Eylül 2013, Cumartesi 17:03

Fransa Ligue 1'de 8. hafta açılış mücadelesinde Marsilya deplasmanda karşılaştığı Lorient'i 2-0 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Fransa Ligue 1'in 8. hafta açılış maçında Marsilya deplasmanda Lorient ile karşı karşıya geldi. Yves Allainmat Stadı'nda oynanan mücadeleyi deplasman ekibi 1-0'lık skorla kazandı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmada, Marsilya 2. yarıda ataklarını sıklaştırdı. 58. dakikada Mathieu Valbuena'nın attığı gol ile üstünlüğü ele geçiren mavi-beyazlılar , son dakikada Andre Ayew'in attığı gol ile 2 farkı yakaladı ve mücadele de bu skorla sona erdi.
Bu skorun ardından Marsilya puanını 17'ye yükseltirken 2. sıraya yerleşti. Lorient ise 7 puanla 16. sırada kaldı. Geçtiğimiz hafta Saint-Etienne'i 2-1 mağlup ederek önemli 3 puanları hanesine yazdıran Marsilya, yenilmezlik serisini 4 maça çıkarırken, Lorient'in 3 puan hasreti 4 maça çıktı.

Ligue 1'in 9. haftasında Marsilya evinde dev maçta Paris Saint Germain ile karşılaşacakken, Lorient ise deplasmanda Bastia'ya konuk olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!