comScore

Marseille Marseille

Kocaman'ın hayali fena yükseliyor! Büyük övgü

27 Temmuz 2013, Cumartesi 16:48

Fenerbahçe'de son transfer döneminde uğraşlara karşın transferi olumlu sonuçlanamayan Valbuena'nın dünya futbolundaki yükselişi herkesin dikkatini çekiyor.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz transfer dönemlerinde ciddi anlamda transferi için çaba gösterdiği ve ikna edemekleri Fransız orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena'ya övgüler gelmeye devam ediyor.

Arsenal'in Fransız teknik direktörü Arsene Wenger Telefoot'a yaptığı açıklamada yetenekli futbolcuyu yere göğe sığdıramazken, "Valbuena Fransa için artık temel oyunculardan biri haline geldi. Dar alanlarda müthiş bir soğukkanlılığı var. Öte yandan sorumluluk almayı da bilen bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Libourne'den Marsilya'ya geldikten sonra gösterdiği çıkış ile Fransız futbolunun önemli oyuncularından biri olan Valbuena geçtiğimiz gün Gürcistan karşısında alınan 3-1'lik galibiyette de attığı gol ve performansıyla öne çıkmıştı.

28 yaşındaki futbolcu 186 lig maçında 23 gol kaydederken adı bir ara Arsenal ile de anılmıştı. Son transfer döneminde ise Fenerbahçeli yöneticiler Marsilya ile Valbuena konusunda el sıkışırken oyuncudan "red" cevabı aldı.

Fenerbahçe sportif sorumlusu ve teknik direktörü Aykut Kocaman ise uzun süredir Valbuena konusunda oldukça istekli durumda...


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!