comScore

Marseille Marseille

Diego Capel'e sürpriz bir talip var!

10 Mayıs 2013, Cuma 16:22

Kariyerine Portekiz Ligi takımlarından Sporting Lizbon'da devam eden Diego Capel'e İngiltere'den dev bir talibin çıktığı iddia edildi.

İngiltere Premier Lig'de bu sezon Brendan Rodgers ile yoluna devam eden Liverpool yine beklentilerin uzağında kaldı. Son yıllarda taraftarlarını fazlasıyla mutsuz eden 'Kırmızılar'ın önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladığı iddia edildi.

İngiliz basınından Mirror'un haberine göre, Liverpool'un Sporting Lizbon'da giyen kanat oyuncusu Diego Capel'i listesine aldığı öne sürüldü. Haberde, ekonomik anlamda dar boğazda olan Portekiz kulübünün 25 yaşındaki futbolcunun transferine 10 milyon paund karşılığında izin verebileceği iddia edilirken, Fransız ekibi Marsilya'nın da Capel'in peşinde olduğu belirtildi.

Barcelona altyapısında kısa süre yer alan daha sonra Sevilla'da alt yapısında kariyerini devam ettiren Capel, A takıma da yükselerek takımınınz vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Sevilla'daki performansıyla Avrupa'nın önde gelen ekiplerinin yanı sıra Türk takımlarının da ilgisini çeken Capel, 2011-2012 sezonun başında 6 milyon euro karşılığında Sporting Lizbon'a transfer oldu.

Portekiz ekibini formasıya 80 resmi maça çıkan İspanyol futbolcu Capel, 10 kez de rakip fileleri havalandırmayı başardı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!