comScore

Marseille Marseille

Drogba Marsilya hakkında konuştu!

03 Haziran 2014, Salı 17:32

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan deneyimli oyuncu Didier Drogba, gelecek planlarına ilişki ucu açık yorumlarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen ve sarı kırmızılı kulüp ile geleceği tam bir bilmece haline gelen Fildişili yıldız oyuncu Didier Drogba, kariyerine ve gelecek planlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yaşının ilerlemesi ile paralel olarak artık futbol kariyerinin sonuna geldiği şeklinde yorumlar yapılan 36 yaşındaki deneyimli oyuncu, "Dünya Kupası'ndan sonra futbolu bırakmak gibi bir niyetim yok. Önümüzdeki sezon da sahada olacağım" diyerek bu iddialara son noktayı koydu.

Önümüzdeki sezona dair kafasında planların olduğuna dair ipuçları da veren yıldız oyuncu, "Bir fikrim var hatta ilginç fikirlerim var." şeklinde ucu açık bir söylemde bulundu.

Eski kulübü Marsilya'ya döneceği şeklinde çıkan dedikodulara ve Fransız taraftarların kendisini yeniden görmek istemesi hakkında da konuşan Drogba, "Onların bana ihtiyacı yok." dedi.

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek Didier Drogba'nın adı İtalya Serie A ekiplerinden Juventus ve Roma ile de anılıyor.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!