comScore

Marseille Marseille

Süper Lig'in flaş golcüsü Marsilya'ya

26 Mayıs 2014, Pazartesi 10:36

Marsilya'nın izlediği Aatıf, “Bu şekilde üst düzey bir teklif gelirse kayıtsız kalamam, zaten sözleşmemi uzatırken bunu belirtmiştim, anlaşmamız böyle” dedi.

Sivasspor'un yıldızı Aatıf Chahechouhe, kendisiyle Marsilya'nın ilgilendiği haberleri ve takımın son durumu hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Faslı oyuncu geleceğiyle ilgili olarak, “Marsilya ile bir temasım olmadı. Ancak böyle bir büyük takımın ilgisi olması halinde buna kayıtsız kalamam. Sivasspor'la sözleşmemi uzatırken başkanımıza, ‘Eğer beni ve sizi tatmin edecek bir teklif gelirse, giderim' demiştim. Bu şekilde anlaşmaya vardık. Elbette bu kulüpte çok mutluyum ve burada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Fransa'da daha önce oynamıştım. Ancak benim için İspanya, Fransa ya da Türkiye'nin büyük kulüpleri arasında bir fark yok. Benim de hayalimde büyük bir takımın formasını giymek var” dedi.

‘Katar'ı reddettim'

“Önümüzdeki sezon ne olacağını bilemeyiz” diyen Faslı oyuncu, “Paraya hiçbir zaman önem vermedim. Verseydim, 3 ay önce Katar'a giderdim. Maddi anlamda çok yüksek bir teklif aldım. Ama gitmedim” dedi. Yiğido'da yaşanan düşüşün nedenini kısıtlı kadroya bağlayan Aatıf, kötü gidişi de şöyle özetledi:

‘Kadromuz dar'

“İyi takviyeler yapamadık. Forvetteki sakatlıklar sonrasında 10 maç santrafor oynadım. Şu an Cicinho cezalı, bazı sakatlık sorunlarımız da halen mevcut. Bunları aştığımız zaman tekrar eski gücümüzü göstereceğimize inanıyorum. Avrupa Kupaları'nda olacağız.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!