comScore

Marseille Marseille

Marsilya'dan 2 dakikada 2 gol...

22 Aralık 2013, Pazar 16:56

Fransa Ligue 1'de Bordeaux'yu sahasında konuk eden Olimpik Marsilya, 2 dakikada bulduğu gollerle maçtan 1 puan çıkarmayı başardı.

Fransa Ligue 1'in 19'uncu haftasında Olimpik Marsilya ile Girondins de Bordeaux karşı karşıya geldi. Velodrome'da oynanan maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

Konuk ekip Bordeaux, 34'üncü dakikada Jussie Vieira ile 1-0 öne geçti, Nicolas Maurice-Belay ile 66'da farkı ikiye çıkardı.Olimpik Marsilya, 73'te Alaixys Romao ve 74'te Andre-Pierre Gignac ile skora dengeyi geçirdi ve maç bu skorla bitti.
 
Karşılaşma boyu Marsilya daha atak ve daha istekli olsa da, özellikle kaleye çekilen şutlarda çerçeveyi bulmakta zorlandı. Marsilya ekibi kaleye çekilen 10 şutta 4 kez isabet bulurken, Bordeaux bulduğu 2 isabetli şutta 2 gol attı. Bordeaux hücum hattı ise tam 6 kez ofsayta kalarak kontraatak fırsatlarından yararlanamadı.
 
Marsilya'da takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Mathieu Valbuena, omuz sakatlığı dolayısıyla bu maçta forma giyemedi. Marsilya'da ayrıca yıldız futbolcu Andre Ayew forma giymezken, Jordan Ayew 69'da oyuna girdi.
 
Bu sonucun ardından Marsilya 29 puana, Bordeaux ise 31 puana yükseldi. Marsilya gelecek hafta Evian'a konuk olacak. Bordeaux ise Toulouse'u konuk edecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!