26 yaşındaki Alman oyuncuyu transfer etme çabaları sonuç vermeyen Manchester United, yıldız futbolcunun alternatifi olarak David Moyes'un Everton'dan eski öğrencisi olan Belçikalı Marouane Fellaini'yi 27 milyon Paund karşılığında renklerine bağlamıştı. Fakat genç yıldızın henüz takıma uyum sağlayamamış olması ve beklentilerin çok altında bir performans sergilemiş olmasından dolayı Kırmızı Şeytanlar'ın Ocak ayında orta sahaya bir takviye daha yapması bekleniyor.
Deneyimli teknik adam Moyes'un raporu doğrultusunda Khedira'yı yeniden gündemine alan United, Real Madrid'in Sevilla'yı 7-3'lük skorla yendiği karşılaşmaya Alman oyuncuyu izlemesi için yardımcı antrenör Phil Neville'ı göndermişti.
Manchester temsilcisinin aldığı raporlar son derece olumlu olurken İngiliz ekibinin Ocak ayında bu sefer 35 milyon Paundluk bir teklifle Real Madrid'in yeniden kapısını çalması bekleniyor.

