comScore

Manchester United Manchester United

Robin van Persie'nin büyük dalgınlığı

28 Nisan 2013, Pazar 18:03

Manchester United'ın başarılı forveti Robin van Persie, 8 yıl oynadığı eski takımına konuk olunca soyunma odalarını karıştırdı.

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğu garantileyen Manchester United'ın, Arsenal'e konuk olduğu maç öncesinde futbolseverleri gülümseten bir olay yaşandı.

Sezon başında Arsenal'den Manchester United'a transfer olan Robin van Persie, maç öncesinde takım otobüsünden indikten sonra stada giriş yaptı. Eski tanıdıklarını gören van Persie, stad görevlileri dahil herkesle tokalaşıp sarıldı. Bir an dalgınlaşan van Persie, takımı Manchester United'ın soyunma odası yerine Arsenal soyunma odasının kapısına yürüyüp eski takım takım arkadaşı Tomas Rosicky'le tokalaştı ve tam kapıya gelirken ne yaptığını fark edip geri döndü. Kafasına vuran ve dalgınlığının farkına varan van Persie gülümsedi.

Ayrıca, Arsenalli futbolcular ve taraftarlar, şampiyon olan Manchester Unitedlı oyuncuları sahaya çıkarken alkışlarla karşıladı.

2004 yılında Feyenoord'dan Arsenal'e transfer olan van Persie, 8 sezon boyunca 278 resmi maça çıkıp 132 gol attı. Sezon başında kupa kazanan ve hedefleri olan bir takımda oynama isteğini dile getiren van Persie, 24 milyon pound bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer oldu ve attığı gollerle takımının şampiyonluğunda en önemli pay sahiplerinden biri haline geldi.

(Sporx)

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!