comScore

Manchester United Manchester United

Çılgın 'sahip', Şeytan'a pabuçunu ters giydirdi!

28 Nisan 2013, Pazar 17:33

Manchester City'nin sponsoru "Etihad Airways", Unitedlı oyuncuların taksisini kullanmasından dolayı Manchester'ın yerel gazetelerine ilginç bir reklam vererek teşekkürlerini sundu.

İngiltere Premier Lig'de bu sezon şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Manchester City'nin sponsoru "Etihad Airways", Unitedlı oyuncuların taksisini kullanmasından dolayı Manchester'ın yerel gazetelerine ilginç bir reklam vererek teşekkürlerini sundu.

Manchester United, son hafta oynadığı karşılaşmada kendi sahasında Aston Villa'yı 3-0 mağlup etmiş ve Manchester City'de deplasmanda Tottenham'a kaybedince kırmızı şeytanlar şampiyonluğunu ilan etmişti.

Geçtiğimiz pazartesi gecesi Roberto Mancini'nin öğrencileri şampiyonluğu neden kazanamadıklarını düşünürken; Unitedlı oyuncular Manchester City'nin merkezi olan yerde parti yapıyorlardı.

Gecenin sonunda, Nemanja Vidic, Rio Feridnand ve diğer Manchester Unitedlı oyuncular, City sponsoruna boyanmış taksinin içinde görüntülendiler ve Sky Blue'nun kameralarından kaçamadılar.

Takımın sponsoru olan "Etihad Airways" ise bu olayı çok akıllı bir şekilde reklama çevirdi ve şehrin yerel gazetesi olan "Manchester Evening News"e reklam verdi. Reklamın altında ise "TEBRİKLER MANCHESTER UNİTED. EVİNİZE İYİ BİR TARZLA GİTMEYİ HAK ETTİNİZ" yazısı vardı.




 (Sporx)

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!