comScore

Manchester United Manchester United

Van Persie, Emirates'i özlemiş!

28 Nisan 2013, Pazar 14:48

Manchester United forması altında kariyerinin ilk şampiyonluğunu kazanan Robin van Persie, 28 Nisan Pazar günü oynanacak Arsenal maçı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier League'in 35. haftasında Arsenal'ın konuğu olacak olan Manchester United'da maçın sonucundan çok Robin van Persie'nin tribünlerden göreceği tepki konuşuluyor.

Genel görüş Arsenal taraftarının Persie'ye tepki göstereceği yönündeyken, Hollandalı golcü oyuncu aynı görüşte değil. Arsenal taraftarına saygı duyduğunun altını çizen futbolcu, "Duygularını anlayabiliyorum çünkü kulüplerini çok seviyorlar ama karşılaşma boyunca güzel bir atmosferden başka bir şey beklemiyorum" şeklinde konuştu.

Taraftarların kulüpler için önemine de değinen golcü, "Oyuncular, personel, teknik ekip, teknik direktörler hatta ve hatta başkanlar bile zamanı dolunca gider, fakat taraftarlar öyle değil. Taraftarlar her zaman kulüp ile beraberdir adeta birbirlerine bağlıdırlar" yorumunu yaptı.

"DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM.."
Eski takım arkadaşlarını ve teknik ekibi yeniden göreceği için mutlu olduğunu dile getiren Hollandalı golcü, "Yeniden Emirates'te oynamayı dört gözle bekliyorum, orada çok güzel anılarım var" ifadelerini kullandı.

(Sporx)


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!