comScore

Manchester United Manchester United

Alex Ferguson'dan bomba transfer sinyali

28 Nisan 2013, Pazar 11:49

Manchester United menajeri Sir Alex Ferguson Bayern Münih ile adı anılan Robert Lewandowski için pozisyon aldıklarını doğruladı.

Avrupa futbol borsasına attığı goller ile yıldırım hızıyla bir iniş yapan Polonyalı golcü Robert Lewandowski için yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe'nin bir dönem transferi için uğraştığı tecrübeli golcü için konuşan Manchester United teknik direktör Sir Alex Ferguson, "Kalitesini ispat etmiş her oyuncuya burada yer var. Lewandowski'yi Dortmund'un Bayern Münih'e satacağını sanmıyorum. Dortmund taraftarları Gotze'den sonra ezeli rakiplerine bir oyuncunun daha gitmesini hoş karşılamaz.

Bana kalırsa Lewandowski sözleşmesine devam edecek ya da başka bir kulübe satılacak. Doğru oyuncunun size doğru gelme şansı varsa transfer için hazırlıklı olmalısınız." diyerek Lewandowski'nin Old Trafford yolu için bir sinyal verdi.

Geçtiğimiz hafta Bild gazetesi Lewandowski'nin Bayern Münih'e transferinin tamamlandığı iddiasını ortaya atarken bu haber Bayern cephesi tarafından yalanlanmıştı.

MANU'nun kurt hocası Ferguson yaptığı bu açıklama ile Lewandowski transferi konusunda M.United'ın da bir pozisyon aldığını doğrulamış oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!