comScore

Manchester United Manchester United

ManU'nun yeni yıldızından Drogba yorumu

25 Nisan 2013, Perşembe 12:03

Manchester United'ın C.Palace'dan transfer ettiği ve önümüzdeki sezondan itibaren ''Kırmızı Şeytanlar''ın formasını giyecek Zaha, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Drogba'dan da söz etti.

Devre arası transfer sezonunun en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ve Manchester United'ın büyük uğraşlar sonrasında C.Palace'dan transfer ettiği Zaha, 2013/2014 sezonundan itibaren ''Kırmızı Şeytanlar''ın formasını giymeye hazırlanıyor.

Genç yıldız, C.Palace'da son günlerini geçirirken, İngiliz basınına verdiği röportajda A Milli Takım tercihini İngiltere'den yapmasının çok da anormal bir durum olmadığını belirtirken, ''Fildişi'nden ayrıldığımda 4 yaşındaydım. Açıkçası Fildişi hakkında yeterli bilgiye bile sahip değilim. Kendimi bildim bileli İngiltere'deyim ve milli takımda oynamaktan da gurur duyuyorum'' ifadelerini kullandı.
''O DÜNYANIN EN BÜYÜK FUTBOLCULARINDAN''

Genç yıldız, adının Didier Drogba ile anılmasından da oldukça gurur duyduğunu belirtirken, ''Didier Drogba ile anılmak inanılmaz bir şey.  O hem Fildişi'nin hem de dünyanın en büyük futblcularından biri. Onun söylediği her şeyi dinliyorum. Çok büyük bir tecrübe ki zaten bunu İngiltere'de de herkes biliyor'' şeklinde konuştu.

Genç oyuncu Manchester United'ta forma giymenin çok gurur verici bir şey olduğunu belirtirken, küçüklüğünde Arsenal taraftarı olduğunu da itiraf etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!