comScore

Manchester United Manchester United

Robin van Persie'den şampiyonluk yorumu

23 Nisan 2013, Salı 02:33

Manchester United'ın başarılı golcüsü Robin van Persie, Aston Villa'yı 3-0 yenip Premier Lig şampiyonluğuna ulaştıkları maçın ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Manchester United'ın Hollandalı golcüsü Robin van Persie, Aston Villa'yı Old Trafford'da 3-0 mağlup edip Premier Lig şampiyonluğunu kazandıkları karşılaşmasının ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından Sky Sports 1 mikrofonlarına konuşan 29 yaşındaki futbolcu; "Şu an üzerimde tuhaf bir mutluluk var. Uzun süredir bu şampiyonluğu bekliyordum. Kariyerimde kazandığım ilk şampiyonluk ve çok iyi hissediyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar tüm arkadaşlarım maçı istedi. Fantastik bir oyun oynadık. Kimin gol attığı önemli değil. Çok mutluyum" sözlerini kaydetti.

Aston Villa karşısında takımının üç golünü de atarak hat-trick yapan Van Persie, kariyerindeki ilk şampiyonluğunu kazanmayı başardı.

8 sezon formasını giydiği Arsenal'den şampiyonluk yaşamak için bu sezon başında ayrılan Robin van Persie, Kırmızı Şeytanlar ile çıktığı 34 maçta 24 gol 13 asistlik bir performans sergileyerek takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!