comScore

Manchester United Manchester United

United fırsatı tepmedi! (Maç Özeti)

31 Ocak 2013, Perşembe 00:00

Premier League'de liderlik koltuğunda oturan Manchester United, takipçisi Manchester City'nin iki puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi ve konuk ettiği Southampton'ı geriden gelip yendi..



Manchester United [2 - 1] Southampton
3' [0 - 1] J. Rodriguez
8' [1 - 1] W. Rooney
27' [2 - 1] W. Rooney
Premier League'de liderlik koltuğunda oturan Manchester United, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Southampton'ı 24. hafta mücadelesinde Old Trafford'da konuk etti.

Takipçisi Manchester City'nin iki puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen United, sahaya; De Gea, Jones, Smalling, Vidic, Evra, Carrick, Anderson, Kagawa, Rooney, Welbeck, van Persie 11'i ile çıktı.

Konuk Southampton ise sahada; Boruc, Clyne, Yoshida, Hooiveld, Fox, Puncheon, Cork, Schneiderlin, Ramírez, Lambert, Rodriguez 11'i ile yer aldı.

Mücadelenin henüz 3. dakikasında Carrick'in büyük hatası sonucu topu boş kaleye yollayan Rodriguez takımını 1-0 öne geçirirken, beraberlik için vakit kaybetmeyen United, 8. dakikada Rooney ile skora denge getirdi. 27. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Rooney, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Bu sezon çoğu maçta olduğu gibi geriye düşen "Kırmızı Şeytanlar", yine öne geçmesini bildi ve ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında çabalar sonucu değiştirmedi ve United, rakibini 2-1 yenmesini bildi.

City'nin puan kaybetmesini iyi değerlendiren Manchester United, puanını 59 yaptı ve rakibiyle arasındaki puan farkını yeniden 7'ye çıkardı. Galibiyet özlemi 4 maça çıkan Southampton ise 23 puanda kaldı.

 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!