comScore

Manchester United Manchester United

Martial bonservisinin hakkını veriyor - Premier Lig Haberleri

22 Şubat 2016, Pazartesi 20:30
Martial bonservisinin hakkını veriyor - Premier Lig Haberleri

Manchester United'un yıldızı Anthony Martial'ın istatistikleri bu yüksek bonservis bedelini hakettiğini işaret ediyor.  

FutbolArena - Yaz transfer bitimine kısa süre kala 6 milyon Euro'ya transfer olduğu Monaco'dan 36 milyon Sterlin gibi astronomik bir bonservis bedeli karşılığı Manchester United'a transfer olan Anthony Martial'ın istatistikleri bu yüksek bonservis bedelini hakettiğini işaret ediyor.  


238178-haber
 

20 yaşında gerçekleştirdiği bu transfer ile futbol dünyasında ' en pahalı genç oyuncu ' ünvanına sahip olan Anthony Martial, avrupadaki 5 major lig baz alındığında en çok kullanılan forvet oyuncusu oldu.  
Orta sahanın hem sol hem de sağ kanatında da oynayabilen forvet oyuncusu Manchester United forması altında bu sezon Premier Lig'de 21 maçta 7 gol, 3 gol pası istatistiğiyle oynuyor.

Anthony Martial kimdir?


1 Ocak 1995'ten sonra doğan oyuncuların 21 yaş altı ve genç oyuncu statüsünde kabul edildiği avrupa futbol pazarında Anthony Martial forma giyebileceği dakikaların %89.6'sında sahadaki yerini aldı. Bu yüzde ile Anthony Martial, Premier Lig, La Liga, Bundesliga, Seria A ve Ligue 1'de en yüksek yüzde ile dakika alan genç oyuncu olma ünvanını kazandı.

İngiltere Premier Ligin en iyi genç forvetler kimler?




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!