comScore

Manchester United Manchester United

Mourinho ve Ibrahimovic bir araya mı geliyor? - Manchester United Haberleri

18 Şubat 2016, Perşembe 09:18
Mourinho ve Ibrahimovic bir araya mı geliyor? - Manchester United Haberleri

İngiliz basını, Portekizli teknik adam ile İsveçli yıldız santrforun gelecek sezon Manchester United'da birlikte çalışabileceğini öne sürdü.

FutbolArena Dış Haberler – İngiltere Premier Lig ekiplerindenManchester United'da Van Gaal ile yollar ayrıldıktan sonra göreve JoseMourinho'nun getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Öyle ki bahis şirketlerinde"Manchester United'ın bir sonraki menajeri kim olur?" bahsinde Mourinho'yaverilen oranlar 1.25 civarında. Portekizli çalıştırıcıdan sonraki en muhtemeladaylardan Pochettino'nun oranı 1'e 5, Giggs'in oranı 1'e 7 civarında. En geçyaz döneminde takımın başına geçmesi beklenen Mourinho'nun transfer listesindesürpriz bir ismin olduğu belirtildi.

 

Ibrahimovic, Manchester United'a mı transfer olacak?


Daily Mirror'ın haberine göre Mourinho eskiöğrencisi Zlatan Ibrahimovic'i Manchester United'a getirecek. PSG'yle sözleşmesi sezonsonunda bitecek olan İsveçli santrfor kariyeri boyunca Premier Lig'de hiçoynamadı. Yeni bir macera arayan Ibrahimovic'in de bu teklife sıcak baktığıifade edildi. Ibrahimovic konuyla ilgili sorulan soruya: "Buradaki sözleşmeminbitmesine 3 ay var. Sonrasında ne mi olacak? Büyük şeyler olacak. Nelerolacağını göreceğiz." yanıtını verdi.

Habere göre 34 yaşındaki santrfor, DavidBeckham'ın sahibi olduğu ABD Major Lig takımı Miami ile anlaştı. Ama Miami,Major Lig'e 2018 yılında dahil olacak. O zamana kadar Ibrahimovic'in kariyeriniAvrupa'da sürdürmek istediği öne sürüldü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!