comScore

Manchester United Manchester United

Pep Guardiola, Manchester United'a mı gidecek?

22 Ocak 2016, Cuma 10:12
Pep Guardiola, Manchester United'a mı gidecek?

Önümüzdeki sezon Manchester City'yi çalıştırması beklenen Pep Guardiola için L'Equipe flaş bir iddia ortaya attı. Fransız gazetesine göre Manchester United, İspanyol menajerle görüşüyor.

FutbolArena Dış Haberler – Almanya Bundesliga ekiplerindenBayern Münih'i çalıştıran Pep Guardiola bu sezon sonunda bitecek olansözleşmesini yenilemeyeceğini ve bundan sonraki durağının İngiltere olacağınıresmen açıklamıştı.

 

Pep Guardiola hangi takıma gidecek?


Manchester City yıllardır İspanyol menajeritakımın başına getirmeye çalışıyordu. Guardiola'nın Barcelona'da çalıştığıdönemde Katalan kulübünde görev yapan bazı kulüp yetkilileri de bir süredirManchester City'nin bünyesinde çalışıyor. Avrupa basını Guardiola'nın yenikulübünün Manchester City olma ihtimalini çok kuvvetli görüyordu. Ancak Fransızbasınının saygın gazetelerinden L'Equipe bomba bir iddia ortaya attı.L'Equipe'in haberine göre Manchester United kulüp yetkilileri geçtiğimiz haftaParis'te Bristol Hotel'de Guardiola ile bir görüşme yaptı. Kırmızı Şeytanlarınbu sezon sonunda Van Gaal ile yolları ayırıp, Guardiola'yı takımın başınagetirmek istediği öne sürüldü.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!