comScore

Manchester United Manchester United

Newcastle United 3-3 Manchester United

12 Ocak 2016, Salı 23:43
Newcastle United 3-3 Manchester United

Kötü günler geçiren Manhcester United deplasmanda Newcastle United'a karşı, 90. dakikada yediği golle 2 puan daha kaybetti

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'in 21. hafta mücadelesinde Newcastle United deplasmanına konuk olan Manchester United sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. 
Manchester United bu skorla 33'a yükseltti ve West Ham United'ın kazanmasıyla 6. sıraya geriledi. Kırmızı Şeytanlar son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildi! Newcastle United ise 18 puanla 18. sırada bulunmaya devam ediyor. 


Newcastle United - Manchester United maçı özeti ve golleri

Manchester United 9. dakikada Wayne Rooney'in kullandığı penaltı atışı ile 0-1 öne geçti. 38'de bu kez asisti yapan Rooney, Jesse Lingard'a golü attırdı ve durum 0-2 oldu. 42. dakikada ise Mitrovic'in asistinde Georginio Wijnaldum Newcastle United'ın ilk golünü kaydetti ve ilk yarı 1-2 sonuçlandı. 67. dakikada Aleksandar Mitrovic penaltıdan duruma eşitliği getirdi. 79. dakikada Wayne Rooney gelişine harika bir şutla topu ağlara gönderip takımını tekrar öne geçirse de 90. dakikada Newcastle United yine beraberliği buldu. Paul Dummett'in ceza sahası dışından sert şutu ağlarla buluştu ve maç 3-3 sona erdi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!