comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United'ın golcüleri yok

20 Kasım 2015, Cuma 15:51
Manchester United'ın golcüleri yok

Şenol Güneş: "Bizi adam değil sevgi kirletiyor"

FutbolArena - Premier Lig'in 13. haftasının açılış maçında deplasmanda Watford ile karşılaşacak olan Manchester United kadrosundan 2 golcü ismin çıkarıldığı haberi geldi.
 
Takımın kaptanı ve mücadeleci ruhu Wayne Rooney'nin yanı sıra genç golcü Anthony Martial da kadroda yer almayacaklar. Anthony Martial bu hafta içi Wembley'de oynanan Fransa – İngiltere ulusal futbol takımlarının hazırlık maçında sakatlanarak oyun alanını terk etmişti.
Bu olumsuz gelişmenin ardından Wayne Rooney'nin de hastalandığı ve kadrodan çıkarıldığı belirtildi.
 
Forvet hattında yeniden sıkıntı yaşamaya başlayan Manchester United'ın Hollandalı menajeri Louis van Gaal çareyi 90 dakikalık maç kondisyonu bulunmayan gen. James Wilson'ı 11'deoynatmakta bulacağa benziyor.
 
Louis van Gaal'in orta saha oyuncusu Marouane Fellaini sakat olmasa Belçikalı ismi forvete çekebilirdi ancak şu anda bu alternatif de ortadan kalkmış durumda.
 
James Wilson Kimdir?
 
Tam adı James Anthony Wilson olan İngiliz santrafor, 1.80 boyunda ve 73 kilo ağırlığındadır. Futbol hayatına 7 yaşındayken Manchester United altyapısında başlamıştır. Manchester United A Takımı forması altında 14 Premier Lig maçında 3 golü bulunan James Wilson, İngiltere Ulusal Futbol Takımı'nı 16-19-20-21 yaş altıbranşlarda da temsil etmiştir.
 
Genç golcü Premier Lig'de bu sezon Arsenal karşısında 8 dakika forma giyerken, ekim ayında oynanan ve Middlesbrough'nun Manchester United'ı penaltı atışları sonrası deplasmanda elediği Lig Kupası maçında da forma şansı bulmuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!