comScore

Manchester United Manchester United

David de Gea'dan ilginç sözler

13 Kasım 2015, Cuma 16:09
David de Gea'dan ilginç sözler

Yaz transfer döneminde Real Madrid ile adı sıkça anılan ve bu transferi beklenmedik gelişmeler sonucu son anda direkten dönen İspanyol file bekçisi David de Gea'dan menajerine dair enteresan açıklamalar geldi.

FutbolArena - 25 yaşındaki başarılı file bekçisi, menajeri Louis van Gaal'ın karakterini analiz ederken sert ve güçlü ifadelerini kullanırken, ona saygı duyulmamasının imkansız olduğunu ancak onunla arkadaş olmanın da bir o kadar güç olduğunu dile getirdi.
 
Yaz transfer döneminin biteceği gün Real Madrid ile anlaşan ancak 2 kulüp arasındaki amatörce hatalar, karşılıklı suçlamalar yüzünden bu transferi suya düşen David de Gea, bu olumsuz gelişmenin ardından eylül ayında Manchester United ile olan sözleşmesini 4 sene uzatmıştı.
 
İspanyol file bekçisi Manchester United'ta mutlu olduğunu çünkü Manchester United'ın dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunu ayrıca taraftarların kendisini sevdiğini düşündüğünü ifade etti.
David de Gea sözlerine, " Kimse beni alaşağı edemez, kimse beni üzemez ya da düşüş yaşamama sebep olamaz çünkü transfer dönemleri hertürlü gelişme yaşanabilir. Bazen yalnızca 1 dakika içerisinde bile birçok şey değişebilir.
 
O gün yaşanılanlar elbetteki anlam verilmesi ve kabul edilebilmesi güç şeylerdi ancak çevremdekiler toparlamama, olgun davranıp güçlü gözükmeme yardımcı oldular. " şeklinde devam etti.
 
"O iyi bir insan ve kendisiyle her konuda dertleşebiliyorum"
 
David de Gea'nın menajerine dair sözleri, Louis van Gaal'in iyi bir kişiliğe sahip olduğu, onunla her konuda dertleşebildiği ancak bu dialogların oyuncu-manajer boyutunda ilerlediğini ve arkadaşlık seviyesinde olmadığını ifade etmesiyle son buldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!