comScore

Manchester United Manchester United

Ibrahimovic'i Galatasaray istedi, Manchester United alıyor

09 Kasım 2015, Pazartesi 22:14
Ibrahimovic'i Galatasaray istedi, Manchester United alıyor

34 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic'in futbol hayatına noktayı Manchester United'ta koyacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

FutbolArena - Paris Saint-Germain'in mükemmel yeteneklere sahip dünya çapında golcüsü Zlaten Ibrahimovic ismi özellikle yaz transfer döneminde temsilcimiz Galatasaray ile sıkça anılmıştı.

Yine yaz transfer döneminde mazisini mumla arayan İtalyan devi AC Milan'ın teklifini reddeden 34 yaşındaki Boşnak golcünün futbol hayatına noktayı Manchester United'ta koyacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.
 
Son 10 seneye damga vurdu

Attığı gollerle avrupa futbolunun son 10 senesine adeta damgasını buran Zlatan Ibrahimovic, gollerinin yanı sıra mükemmel gülümsemesi ve aynı zamanda kimi zaman kontrolden çıkarak rakip oyuncularla giriştiği kavgalarla tanınıyor.
 
Bu sezon Fransa Ligue 1'de 8 maçta 9 gol ve 4 gol pasıyla oynayan oyuncunun sözleşmesi 2016 yazında bitiyor. Bu önemli ayrıntı onun yaz transfer dönemini beklemeden, ocak ayında Fransız temsilcisine para kazandıracak bir şekilde takımdan ayrılması ihtimalini güçlendiriyor.
109 maçta 59 gol
 
1981 İsveç doğumlu olan Zlatan Ibrahimovic'in babası Boşnak idi ancak kendisi Bosna Hersek ve Hırvatistan milli takımlarının formasını giymek yerine 2001 senesinde İsveç Milli Takımı'nı seçti. İsveç Milli Takımı forması altında 109 maçta 59 golle ülke tarihinin en golcü oyuncusu ünvanını elinde bulunduruyor.

Hava toplarındaki hakimiyeti, yüksek tekniği, akıl almaz bitirici vuruşları ve güçlü fiziğiyle bilinen Zlatan Ibrahimovic, her gittiği takımda başarıyla gollerini sıralarken, İsveç Milli Takımı'nın yanı sıra hala oynamakta olduğu Paris Saint-Germain'in de tarihinde en çok gol atan oyuncusu konumunda.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!