comScore

Manchester United Manchester United

Victor Valdes kadro dışı bırakıldı

08 Ekim 2015, Perşembe 15:41
Victor Valdes kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'ın transferinden son anda vazgeçtiği kaleci Victor Valdes, Manchester United'da kadro dışı bırakıldı.

FutbolArena Dış Haberler – Transferin son günlerinde kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın tecrübeli file bekçisi Victor Valdes ile anlaşmaya varmıştı. Ama teknik direktör Şenol Güneş son anda bu transferi veto etti. Tolga Zengin ve Günay Güvenç‘e güvendiğini belirten Güneş, Valdes anlaşmasını iptal etmişti. Ancak daha sonrasında Cenk Gönen'in Galatasaray'a satılmasıyla birlikte takımda 3. kaleci eksiği doğmuştu. 1997 doğumlu Enes Fidayeo takımın 3. seçeneği haline geldi.
 
Manchester United, Victor Valdes'in ismini Premier Lig'deki takım listesine yazdırdı ama daha sonra yapılan açıklamada bunun tamamen Premier Lig kurallarına uymak için yapıldığı, İspanyol file bekçisinin kadroda yer almayacağı ifade edildi. Manchester United'ın takım fotoğrafına bile alınmayan Valdes'e bir şok daha geldi. Menajer Van Gaal'in istediği doğrultusunda tecrübeli kaleciye genç takımla bile idmanlara çıkamama yasağı getirildi. 
 
Geçen sezon bir rezerv  lig maçında oynamayı kabul etmeyen Victor Valdes'in bu tavrı sonrası Van Gaal kendisini kadro dışı bırakmıştı. Hollandalı teknik adam o günden beri İspanyol file bekçisi konusundaki tavrını değiştirmedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!