comScore

Manchester United Manchester United

Louis van Gaal: 'Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olabiliriz'

30 Eylül 2015, Çarşamba 11:53
Louis van Gaal: 'Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olabiliriz'

Manchester United menajeri Louis van Gaal iddialı konuştu.

FutbolArena Dış Haberler - Manchester United'ta ki 2. sezonunu geçiren 64 yaşındaki Hollandalı teknik adam, son olarak 2008 senesinde kazandıkları Şampiyonlar Ligi Kupası'nı bir kez daha kazanabileceklerini iddia etti.
 
1995 senesinde Ajax ile de kazandığı bu kupaya dair konuşan Louis van Gaal sözlerine şu şekilde devam etti; "Bu sezonki hedeflerim arasında Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak zaten var. Bu doğrultuda şans da biraz sizden yana olursa finali kazanabilirsiniz. Bu kupayı kazanmak için yalnızca kaliteli bir kadroya sahip olmanız yetmeyebilir, şans da mutlak suretle sizinle olmalı. Bu konuda Manchester United camiası 1999 senesindeki zaferi ve o maç yaşanılanları anımsayabilir. 
 
Finale ulaşmak sizin için muhteşem birşey olsa da basın adına bir anlam ifade etmeyebilir. Gerek tarih gerekse basın finale çıkandan çok finali kazananı yazacaktır. Biz ekip olarak 2017 finaline çıkabilecek ve kazanabilecek güçteyiz. Bu hedef bizim ciddi ve öncelikli hedeflerimiz arasında yer almakta çünkü ben bunu daha önce yaptım ve her kulüpte yapabilirim. Kaldı ki geçtiğimiz sezona kıyasla takımdaki dengeler çok daha yerinde. Takım olarak çok büyük gelişmeler katediyoruz. Ancak bunu somut olarak gösterebilmek adına Premier Lig yahut Şampiyonlar Ligi büyük bir turnuvada gücümüzü göstermeli, gelişimimizi sürdürmeli ve sonunda da bir kupa kaldırmalıyız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!