comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United Southampton maçını 2-3 kazandı.

20 Eylül 2015, Pazar 20:03
Manchester United Southampton maçını 2-3 kazandı.

Kırmızı Şeytanlar Southampton deplasmanından önemli bir üç puan çıkardı. Martial'ın 2 gol attığı maçı Manchester United 2-3 kazandı.

FutbolArena - İngiltere Premier Lig'in 6. haftasında Manchester United deplasmanda kazanmayı bildi. Transferin son gününde Monaco'dan 50 milyon Euro'ya alınan 19 yaşındaki yıldız Anthony Martial iki golle takımını galibiyete taşıdı. 

Southampton - Manchester United maçının golleri 
Maçın başında, 13. dakikada İtalyan Milli takım santrfor Graziano Pelle'nin golüyle 1-0 öne geçen Southampton skoru koruyamadı. 35. dakikada geleceğin Henry'si olarak gösterilen Fransız forvet Martial durumu eşitledi. İlk yarı karşılıklı atılan birer golle tamamlandı. 

2. yarının henüz başında Martial tekrar sahneye çıktı ve 50. dakikada durumu 1-2'e getirdi. 68. dakikada ise Manchester United'ın İspanyol yıldızı Juan Mata farkı 2'ye çıkardı. Buna rağmen oyundan kopmayan Southampton 86'da Graziano Pelle ile bir gol daha bulsa da kalan dakikalarda skoru eşitleyemedi. 

Manchester United bu galibiyetle puanını 13'e çıkardı ve 2.'liğe yükseldi. Southampton ise 6. maçlar sonunda 6 puanda kaldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!