comScore

Manchester United Manchester United

Louis van Gaal santrforsuz kalma konusunda kararlı

10 Eylül 2015, Perşembe 16:29
Louis van Gaal santrforsuz kalma konusunda kararlı

James Wilson kiralık olarak gönderilecek.

FutbolArena Dış Haberler - Manchester United'ın yaz transfer döneminde elindeki forvet oyuncularını göndermiş, hedefindeki oyuncuları almakta zorlanmış, çok yaklaştığı isimleri de Pedro örneğinde olduğu üzere rakiplerine kaptırmıştı. Kimbilir belki de 'mahalle baskısı'ndan çekinen kulüp, transferin son günü astronomik rakamlar karşılığı Anthony Martial'ı transfer etmişti.
 
Forvet hattındaki alternatifler bu denli az olmasına rağmen Anthony Martial ve Wayne Rooney ile birlikte kadrodaki 3. forvet oyuncusu olan James Wilson'ın Championship'te bir kulübe kiralık olarak verileceği bildirildi. Bu karara gerekçe olaraksa genç oyuncunun gelişimini tamamlaması için düzenli oynaması gerektiği gösterildi.
 
James Wilson için başta Derby County olmak üzere birçok Championship ekibi yaz transfer döneminde transfer girişiminde bulunmuştu.
 
James Wilson Kimdir?

Tam adı James Anthony Wilson olan İngiliz santrafor, 1.80 boyunda ve 73 kilo ağırlığındadır. Manchester United A Takımı forması altında 14 Premier Lig maçında 3 golü bulunan James Wilson, İngiltere'yi 16-19-20-21 yaş altı ulusal takımlarda da temsil etmiştir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!