comScore

Manchester United Manchester United

Manchester United'da demeç savaşı: "Kale benimdir"

09 Eylül 2015, Çarşamba 19:43
Manchester United'da demeç savaşı:

Manchester United'ta kalecilerin demeç savaşı baş gösterdi.

FutbolArena Dış Haberler - Manchester United'ın yaz transfer döneminde renklerine bağladığı 28 yaşındaki Arjantinli file bekçisi Sergio Romero kaleyi korumaya devam etmek için sonuna kadar savaşacağını söyledi.

Manchester United'a bonservis bedeli ödenmeksizin transfer olan Sergio Romero, kulübünün bu sezon tüm kulvarlarda oynadığı 6 resmi maçta da ilk 11'de başladı. Bu 6 maçın 4'ünde kalesini gole kapayan file bekçisi, son oynadıkları Swansea City maçında alınan mağlubiyet sonrası yoğun şekilde eleştirilmişti.
"Dünyanın en büyük kulübünün kalesini devraldım" 
 
Sergio Romero sezon öncesi kampında olmamasına rağmen kendisine güvenerek kaleyi teslim eden menajeri Louis van Gaal'a ayrı bir paragraf açıyor ve sonsuz teşekkürlerini ilettiğini söylüyor. 
 
"Menajerinizin size güvenmesi çok önemli. Bir kaleci için çevresine güven vermek ve çevrenizdekilerin de sizin arkanızda durması oldukça önemli bir etken. Ben dünyanın en büyük kulübünün kalesini devraldım ve bir daha geri vereceğimi de zannetmiyorum. Menajerim Louis van Gaal'in bana sonsuz desteği var. Keza diğer teknik heyet de bana aynı şekilde güveniyor. " şeklinde konuşan Sergio Romero'nun David De Gea ile rekabeti ve kaleyi kimin koruyacağı önümüzdeki haftaların en ilgi çekici gündemlerinden olacağa benziyor.
 
Sergio Romero Kimdir?

Tam adı Sergio Germán Romero olan 28 yaşındaki Arjantinli file bekçisi ülkesinin kalesini 65 kez korudu. Sergio Romero'nun avrupa futbolu ile tanışmasına 2007 senesinde o dönem AZ Alkmaar'ı çalıştıran ve şu anda Manchester United'ın başında olan Louis van Gaal vesile olmuştu.
Sergio Romero yeni kulübü Manchester United'a bonservis bedeli ödenmeksizin transfer oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!