comScore

Manchester United Manchester United

David De Gea forma şansı bekliyor

09 Eylül 2015, Çarşamba 19:33
 David De Gea forma şansı bekliyor

Manchester United'ın İspanyol file bekçisi toparlanma sürecinde.

FutbolArena Dış Haberler - Real Madrid'e transferi yılan hikayesine dönen ve adeta fiyasko ile sonuçlanan Manchester United kalecisi David De Gea geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 24 yaşındaki İspanyol file bekçisi bu sezon Manchester United forması altında henüz maça çıkmadı ancak İspanya Milli Takımı'nın Makedonya karşısındaki mücadelesinde ülkesinin kalesini korudu.

Manchester United'ın bu sezonki maçlarında ise kaleyi yaz transfer dönemi kadroya dahil edilen Arjantinli file bekçisi Sergio Romero korudu.

Transferi konusunda bu denli büyük çalkantılar yaşayan David De Gea'nın ismi Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi için Uefa'ya bildirilen listede yer almakta.
 
Tüm bu gelişmeler karşısında David De Gea ise kendisini iyi hissettiğini ve çalışmalarına devam ederek, kendisine tanınan ilk fırsatı iyi değerlendireceğini belirtti. İspanyol file bekçisi sözlerine, " Geleceğim konusunda herhangi bir değişiklik yok. Sukünetimi koruyarak çalışmalarıma devam etmeliyim, forma şansı bulursam iyi değerlendirmeliyim ve futboldan zevk almaya devam etmeliyim. " şeklinde devam etti.
 
David De Gea Kimdir?
 
David de Gea, 2011-2012 sezonu öncesi 18 milyon Sterlin karşılığı Atletico Madrid'ten satın alınmış ve ada futbolundaki en pahalı kaleci ünvanını kazanmıştı. 4 sezon boyu 175 resmi maça çıkan İspanyol file bekçisi ilk sezonunda özellikle yan toplarda çok büyük hatalar yapıp, takımının birçok maçta puan kaybetmesine sebep olmuştu. Ancak daha sonraki sezonlar inanılmaz bir çıkış yakalamıştı ve bu çıkışı sayesinde Real Madrid kendisi için 29 milyon Sterlin'i gözden çıkarmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!