comScore

Manchester United Manchester United

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

26 Ağustos 2015, Çarşamba 09:12
Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turu rövanş maçları bu akşam oynanacak maçlarla tamamlanacak.

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde grup aşaması öncesi son maçlar bugün oynanacak. Gecenin dikkat çeken karşılaşmaları hiç kuşkusuz Bayer Leverkusen - Lazio ve Club Brugge - Manchester United maçları olacak.

Club Brugge - Manchester United hangi kanalda?


İngiltere'de oynnan ilk karşılaşmayı 3-1 kazanan Manchester United büyük bir avantajla deplasmana çıkacak. Saat 21.45'te başlayacak olan bu mücadele Tivibu Spor 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.
Bu maçı yayınlayacak uydu kanalları;



Bayer Leverkusen - Lazio hangi kanalda?

İtala'da oynanan ilk maçta ev sahibi ekip 1-0 kazanmıştı. Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Leverkusen taraftarları önünde 2 farklı kazanarak gruplara kalmak istiyor. Bu mücadele saat 21.45'te başlayacak ve Tivibu Spor 1 ekranlarından yayınlanacak.
Bu maçı yayınlayacak uydu kanalları;



CSKA Moskova - Sporting Lizbon hangi kanalda?

Sporting Lizbon sahasında oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. Rusya'da bu avantajla sahaya çıkacaklar. Mücadele saat 21.45'te başlayacak ve Tivibu Spor 2'den canlı olarak yayınlanacak.
Bu maçı yayınlayacak uydu kanalları;



Partizan - BATE maçı hangi kanalda?

BATE sahasında oynadığı ilk mücadeleyi 1-0 kazanarak önemli bir avantaj yakalamıştı. Partizana Stadı'nda oynanacak bu karşılaşmada ev sahibi ekip kazanarak gruplara kalmak istiyor. Mücadele saat 21.45'te başlayacak ve Tivibu Spor 3 ekranlarından yayınlanacak.
Bu maçı yayınlayacak uydu kanalları;



APOEL - Astana maçı hangi kanalda?

Astana ilk maçı 1-0 kazanarak avantajı ele geçirmişti. Rövanş maçı bu akşam 21.45'te başlayacak ve çeşitli uydu kanallarından yayınlanacak.

İşte bu maçı yayınlayacak uydu kanalları;



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!